KIMOVI Aqua velværecenter tilbyder massage hos  Boysenbodysport

Uanset om du netop har fået en sportsskade, ønsker forebyggende massage for at forbedre dine præstationer, eller vil opleve øget kropslig velvære, kan Boysen Body Sport hjælpe. Som lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør og medicinsk sports-akupunktør har jeg et både dybt kendskab til kroppens bevægeapparat og til hvor der skal sættes ind – og med hvilke midler.

Til professionelle sports-udøvere, der skal både hurtigt og godt videre
I tæt samarbejde med dig og evt. din læge eller fysioterapeut, sørger jeg for den rette behandling, så vi hurtigt opnår det ønskede resultat. Eftersom jeg arbejder både med fysiurgisk sportsmassage og sports-akupunktur kan en kombination af de to behandlingsformer fremme helbredelse- og helingsprocessen af skaden. Restitutionstiden formindskes med en hurtig, korrekt indsats og sammen kan vi lægge en plan for forløbet, der passer i dit program. Sportsmassage bruges også til at forebygge skader ved at forberede kroppen på store præstationer, f.eks. større løb, marathons m.m. og er derfor også meget væsentligt og hyppigt anvendt af både professionelle, semi-professionelle og erfarne motionister. Sportsmassage er kort sagt en del af de fleste sportsudøveres virkelighed eller har god grund til at være det.

Folk der ikke er sportsinteresseret er også velkomne
Du behøver ikke være sportsekvilibrist for at få glæde af sportsmassage eller sportsakupunktur. Den fysiurgiske massageform afhjælper også de problemer som mange slås med fra en almindelig hverdag. F.eks. spændingshovedpine, lændesmerter, museskader, hold i nakke, skulder og ryg. Kort sagt, der hvor kropsmassage for almindelig velværes skyld ikke slår til. Ved at arbejde i dybden på kroppens præmisser kan jeg løsne op for årsagen til problemerne

Anbefaler Janni Meelby som en effektiv og kompetent behandler af sportsskader. Har stor erfaring og bruger sit netværk af dygtige behandlere

Bente Burmeister

Janni giver mig øget velvære i hverdagen. Hendes massage og akupunktur holder mine smerter nede, så jeg kan holde mig i form med fitness og styrketræning.

Rikke Camilla Lolk - Nielsen