HIIT TRÆNING MED MG FITNESS

HIIT træning er en ekstremt effektiv motionsform. Både for dig, der vil forbedre din kondition, dig der vil opbygge styrke og dig, der vil hæve din forbrænding.

Du får maksimal træning på den halve tid. HIIT står for Høj Intensitet Interval Træning, og det er netop den høje intensitet og mikses af puls- og styrkeøvelser, som efterlader dig træt og gennemtrænet på bare 45 min.

HIIT træning dækker mange former for høj-intensiv intervaltræning og inden for fitness er der mange fortolkninger og metoder. Fordelene ved HIIT træning er blandt andet:

  • Forbedret kondition
  • Forbedret kredsløb
  • Reducering af risiko for udvikling af livsstilssygdomme
  • Øget fedtforbrændingen også efter træningen
  • Øget muskeludholdenhed

FAKTABOKS

Holdet er både for kvinder og mænd – et fantastisk supplement til din øvrige træning og hverdagsaktiviteter. Sørg for at have spist nogle timer før træningen, så du ikke bliver dårlig og medbring vand og håndklæde.

Medlemmer uden holdmedlemskab kan deltage på holdet, pris pr. gang 50 kr. Er du ikke medlem hos KIMOVI AQUA kan du også deltage på holdet, pris pr. gang 100 kr.
Kontakt os for tilmelding.

Holdstørrelse: min. 4 personer – max. 12 personer

Holdtilmeldingen lukker dagen før kl. 22. Der skal være min. 4 tilmeldte, før holdet gennemføres, bliver holdet ikke gennemført vil automatisk få besked herom.

Underviser Mikkel, MG Fitness