Hos KIMOVI Aqua velværecenter forhandler vi den enestående KIMOVI hudcreme, der har dokumenteret effekt på en lang række hudsygdomme såsom Psoriasis, Eksem og Akne.

KIMOVI hudcreme er en lindrende, stabiliserende og plejende serie til tør hud og hovedbund, der har en dokumenteret effekt.

De effektive ingredienser i KIMOVI hudcreme er Kigelia Africana der er kløelindrende og hudgenopbyggende og Thermal Salt, der virker bakteriehæmmende og reducerer hudcelleproduktionen.

KIMOVI hudcreme

  • er 100% naturlig og indeholder
  • uden parfume, parabener eller farvestoffer
  • dokumenteret effekt på en lang række hudproblemer

Du er meget velkommen til at komme forbi KIMOVI Aqua og prøve produkterne. Læs mere om KIMOVI hudcreme – få en sundere hud og derved forbedret livskvalitet.

Kontakt KIMOVI på tlf. 4068 4220 for yderlige spørgsmål.

Hudproblemer er for mange en personlig barriere, der kan have en negativ effekt på selvopfattelsen og selvværdsfølelsen. Mange føler, at det er flovt og ydmygende at have synlige hudproblemer, og nogle mister ligefrem troen på sig selv og føler sig ofte hæmmede i sociale sammenhænge. Mange er derfor villige til anvende produkter, der kan medføre skadelige og permanente bivirkninger for at slippe af med hudproblemerne.