Styrk livet med træning!

Vi er et lille eksklusivt velværecenter, med et omsorgsfuldt og familiært træningsmiljø. Hos KIMOVI Aqua bliver du en del af et fællesskab der giver dig mulighed for forkælelse af krop og sind i hyggelige omgivelser.

KIMOVI Aqua velværecenter tager hånd om det hele menneske, og hjælper dig med at styrke sind, krop og det sociale liv. Vi byder dig velkommen i et velværecenter der tilbyder wellness i vores aqua afdeling, fitness, fysioterapi og massage under samme tag.

Hos KIMOVI Aqua møder du engagerede instruktører, fysioterapeuter, personlige trænere og massører, der tager hånd om dig og din træning. 

Vores administrative personale byder dig velkommen med et smil og sætter en stor ære i at yde den bedste service. Det betyder rene bassiner og lokaliteter, det sætter både vi og vores kunder meget højt.

Lokesvej7,hillerød

Før jeg startede med at træne hos KIMOVIaqua måtte jeg sidde ned og tage sokker på! Nu har jeg fået en bedre balance og kan stå op tage sokker på.

Björk B.J. Olsen

KIMOVIaqua er et super lækkert center med dejlige faciliteter. Her er pænt og rent og det betyder meget for mig. Undervisningen er god, og personalet er meget lydhør og behjælpelig. Jeg nyder saunaen og går til massage i forlængelse af min træning.

Jytte Hansen